Βίντεο & AnimationBlackdot Υπηρεσίες Εταιρικά Βίντεο

Blackdot Υπηρεσίες Εταιρικά Βίντεο

Εταιρικά βίντεο

Η παραγωγή εταιρικού βίντεο για την επιχείρηση σας είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, η δημιουργία εταιρικού βίντεο, είναι μια πρωτότυπη ιδέα που την κάνουμε σενάριο.

Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό και την παραγωγή εταιρικών βίντεο, καθώς και διαφημιστικών σποτ, τα οποία αποδεικνύουν την ταυτότητα, το αντικείμενο και τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!

Προϊοντικά βίντεο

Χρειάζεστε ένα promo βίντεο για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας;

Η Blackdot αναλαμβάνει τη δημιουργία προωθητικών βίντεο για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή για την προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνικές περνώντας άμεσα το μήνυμα που θέλει ο πελάτης σας.

Blackdot Προϊοντικά βίντεο

Blackdot Προϊοντικά βίντεο

Animation βίντεο

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των ψηφιακών γραφικών μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα δικά σας διαφημιστικά animation βίντεο σποτ για όλες τις διαφημιστικές σας ανάγκες. Κατασκευάζουμε αυθεντικά animation βίντεο με χαρακτήρες και σκηνικά για την επιχείρηση σας. Δείτε το προϊόν σας να παίρνει εικονική ζωή και να περπατάει, να κινείται ή να μιλάει, όπως θα έκανε αν ήταν στη πραγματικότητα μπροστά σας. Διαφημίστε και εσείς δυναμικά την επιχείρηση σας μέσα από διαφημιστικά animation video.

Γραφεία

Είμαστε στη διάθεση σας καθημερινές 08.00 - 18.00 και μέσω της φόρμας επικοινωνίας όλο το 24ωρο.

.Επικοινωνία